Diensten

Wat Wires Consulting voor u kan betekenen, is niet gering. Een opsomming:

» Regiewerk
» Budgettering
» Projectleiding
» Installaties
» Wegingen
» Procesanalyse
» Automatiseringssytemen
» Testen en inbedrijfstellingen
» Documentatie
» Betontechnologie
» Visualisaties

ZZP Regiewerk

Wist u dat u mensen van Wires Consulting ook per uur, per dag of per week kunt 'inhuren'? Kijkt u eens bij projecten wat wij alles al gedaan hebben! Wij voeren alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden uit, van engineering (Eplan) tot inbedrijfstelling en van (AutoCad) tekenwerk tot het bedraden van schakelkasten. Hierin maakt het voor ons niet uit of u een mooie nieuwe installatie wilt bouwen of uw betrouwbare 'oude' installatie wilt aanpassen of uitbreiden. Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag en goed van dienst.

Budgettering

Nieuwbouw, ombouw of aanpassingen (aan delen) van uw betoncentrale beginnen met een goede budgettering. Bij het opstellen van specificaties en het aanvragen van offertes voor mechanische - en elektrische installaties en automatiseringssystemen kunnen wij u van dienst zijn. Het analyseren van uitgebrachte aanbiedingen alsmede het selecteren van de juiste leveranciers willen wij graag samen met u doen.

Projectleiding

Eenmaal na opdrachtverstrekking begint het proces van planning, begeleiding van aannemers, controle van werkzaamheden en voortgang van de uitvoering. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Installaties

Het selecteren van de juiste leveranciers waarborgt u kwaliteit gekoppeld aan een goede prijs en afgesproken levertijden. Bent u op zoek naar deze mensen met kennis van zaken, dan kunnen wij u daarbij helpen of de daadwerkelijke uitvoering van werkzaamheden op mechanisch en elektrotechnisch gebied zelf voor u uitvoeren.

Wegingen

Een goede werking van de wegers in uw installatie is van eminent belang voor de voortgang van het productieproces en het leveren van de juiste kwaliteit betonmortel. Het 'verzorgen', zoals repareren en ombouwen (ook buiten de normale werktijden) en controleren van uw wegers, is een specialistisch werk dat wij voor u ter hand kunnen nemen. Ook het begeleiden van werkzaamheden door derden zoals het verlenen van assistentie bij statische en dynamische ijking hebben wij tot kunst verheven.

Procesanalyse

Heeft u het idee dat uw installatie niet optimaal werkt? Wij kunnen u van dienst zijn met het analyseren van het proces en dit in begrijpelijke taal rapporteren. U kunt hierbij denken aan problemen als doseerafwijkingen en bottle-necks in het productieproces. Als uit de analyse blijkt dat het mogelijk en nodig is om wijzigingen aan te brengen, kunnen wij u ook adviseren omtrent de aard van de aanpassingen en/of uitbreidingen.

Automatiseringssystemen

Wires Consulting is importeur voor de Benelux van de automatiseringssystemen van Dorner Electronic. Dorner Electronic is een Oostenrijks bedrijf dat ruim 40 jaar bestaat en sindsdien bedrijven in de bouwwereld voorziet van toonaangevende softwaresystemen voor procesbesturing, (centrale)planning en laboratorium. Wereldwijd ca. 1500 bedrijven (w.o. Readymix/Cemex, Heidelberger Beton, Interbeton, Dyckerhoff, Hanson, Holcim,…) gebruiken de systemen van Dorner Electronic. Als u documentatie of een offerte wilt, een demonstratie of 'gewoon' een gesprek, neemt u dan contact met Wires Consulting op.

Testen en inbedrijfstellingen

Wires Consulting kan uw nieuwe installaties ook testen en in bedrijf stellen. Uw voordelen: behalve de lage tarieven van Wires Consulting bent u van het beste resultaat verzekerd omdat wij alle soorten installaties (W, E en I) kennen. Verder is het zo dat wij de eisen en indien gewenst, ook de mensen van de eindgebruiker hierbij betrekken. Als Wires Consulting uw installaties getest heeft, kunt u met recht zeggen dat de héle centrale gecontroleerd is: het samenspel van de mechanische, elektrische en besturingstechnische installatie is op elkaar afgestemd. Van de hele procedure krijgt u een testrapport waaraan iedereen iets heeft. U als opdrachtgever om te gebruiken als checklist en uw aannemers als mancolijst. Voorijklijsten van de wegers completeren de werkzaamheden.

Documentatie

Het maken van een technisch constructiedossier, bestaande uit onder andere een gebruikershandleiding en mechanische en elektrotechnische tekeningen, behoort tot ons dienstenpakket. Ook voeren wij vertalingen van documenten van Duits naar Nederlands en van Nederlands naar Duits uit.

Betontechnologie

Wilt u voldoen aan de Nederlandse voorschriften van BMC maar heeft u zelf geen betontechnoloog, CB1, in dienst? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Neemt u contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Visualisaties

Voor het maken van websites en visualisaties van bedrijfsprocessen of projectpresentaties werken wij samen met enkele jonge mensen die in hun opleiding dagelijks gebruik maken van de nieuwste technieken op dit gebied. Hun creativiteit en inzet om samen met u een mooie presentatie te maken van alles wat u wilt 'verkopen' is een lust voor het oog en maakt dat uw 'klanten' direct overtuigd zijn van uw 'product'.